Віце-президент «Маріуполя»: Всі наші стюарди мають металодетектори

Віце-президент «Маріуполя»: Всі наші стюарди мають металодетектори

Укрінформ
Керівництво «Маруполя» переконує «Динамо», що на стадіон не потрапить ні зброя, ні гранати. 

Віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін підтвердив, що в місті та на вході на стадіон працює потужна системи безпеки, тому «Динамо» немає чого боятися. Про це він розповів Sport Arena.  

«У нас уже відбулася перша гра сезону проти «Вереса». Ні до, ні під час, ні після неї не було зафіксовано жодного інциденту. На трибунах нашого стадіону зібралося 8 тисяч жителів Маріуполя. Відсутність будь-яких проблем стало наслідком того, що у нас працює професійна команда силовиків - Національна поліція, Національна гвардія, СБУ і військові. Завдяки їм Маріуполь вже 3 роки живе мирним життям. Сумніватися в професіоналізмі цих хлопців ні у кого немає ніяких причин.

Читайте також: Ігор Суркіс: Без письмових гарантій в Маріуполь не поїдемо

Крім цього, ми тісно взаємодіємо з міською владою. Також варто відзначити, що наш домашній стадіон і вся його система відеоспостереження інтегрована в міську систему «Безпечне місто». За своїм функціоналом ця система на дуже високому рівні. Подібні їй системи функціонують в таких містах як Дубай, Лондон, Сінгапур - це світові центри, мегаполіси. Всі наші стюарди на вхідних групах оснащені персональними металодетекторами - цього немає на інших стадіонах України.

Кожен глядач, який приходить до нас на трибуни, проходить ретельний перегляд. Це дає нам гарантії того, що на стадіон не потрапить ні зброя, ні гранати, ні будь-які інші металеві предмети. Готуватися до матчів ми починаємо не за один день, а за 3 дні. Всі міські служби працюють злагоджено і в повній взаємодії», - розповів Санін.

Нагадаємо, «Динамо» звернулося в ФФУ і УПЛ з проханням перенести матч з «Мауріполем» в інше місто, оскільки побоюється за свою безпеку. УПЛ відмовився переносити гру, а міністр МВС Арсен Аваков заявив, що гарантує безпеку матчів прем'єр-ліги в Маріуполі. Поєдинок запланований на 26 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-