В Україні працюють експерти Ради Європи з “допінгового” законодавства

В Україні працюють експерти Ради Європи з “допінгового” законодавства

Укрінформ
До України приїхали експерти Ради Європи з питань вдосконалення законодавства України щодо боротьби з допінгом в спорті.

Про це зазначається на Урядовому порталі.

“12 липня розпочався і до 14 липня триватиме візит до України експертів Ради Європи з питань вдосконалення законодавства України щодо боротьби з допінгом в спорті», - ідеться в повідомленні.

Передбачається, що протягом низки робочих зустрічей експертів будуть обговорені спільні заходи щодо доопрацювання чинного законодавства та проектів нормативних актів: Закону України «Про антидопінговий контроль у спорті», проекту Закону України «Про внесення змін до статті 323 Кримінального кодексу», інших нормативних актів щодо посилення боротьби з вживанням заборонених речовин у спорті з метою приведення їх у відповідність до стандартів Всесвітнього антидопінгового агентства.

Читайте також: ЗМІ: Увесь склад збірної Росії з футболу мав проблеми з допінгом

Заплановано, що з європейськими експертами зустрінуться представники Міністерства молоді та спорту, Національного олімпійського комітету, Національного антидопінгового центру, Міністерства освіти і науки, СБУ, МВС, Національної поліції, а також представники відповідних комітетів Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-