Фінляндію та Україну розсудять рефері з Ізраїлю

Фінляндію та Україну розсудять рефері з Ізраїлю

Укрінформ
Визначилася бригада арбітрів, які працюватимуть на матчі відбіркової групи I кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 з футболу між національними збірними Фінляндії та України, який відбудеться 11 червня на стадіоні "Ратіна" в Тампере.

Головним арбітром матчу призначено 44-річного рефері з Ізраїлю Алона Єфета. Асистенти арбітра - Данні Красіков та Аміхай Мозес, резервний суддя - Ерез Папір (усі - Ізраїль). Спостерігач арбітражу - Андреас Шлюхтер (Швейцарія), повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Єфет - арбітр ФІФА з 2011-го року. Це перше призначення арбітра з Нетаньї на матч за участю національної збірної України. Однак українські клуби вже неодноразово перетиналися із офіційною особою матчу з Ізраїлю.

Так, у сезоні 2007/2008 Єфет працював на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між боснійським "Сараєво" та київським "Динамо". Влітку 2014 року арбітр з Ізраїлю отримав призначення на матч плей-офф кваліфікації Ліги Європи між польським "Рухом" та харківським "Металістом", а ще за рік - на гру групового турніру Ліги Європи між "Дніпром" та французьким "Сент-Етьєном".

Нагадаємо, відбірковий поэдинок між збірними Фінляндії та України 11 червня розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Турнірне становище у відбірковій групі I ЧС-2018: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 10, Україна - 8, Туреччина - 8, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-