Екс-глава МОК з небайдужістю стежить за українським спортом

Екс-глава МОК з небайдужістю стежить за українським спортом

Укрінформ
У вівторок українська делегація на Олімпійських іграх у Ріо влаштувала прийом, учасниками якого були представники керівних органів Міжнародного олімпійського комітету та інших міжнародних федерацій і національних олімпійських комітетів.

Запрошений був і президент МОК (2001 - 2013 рр.) Жак Рогге, який наголосив, що з небайдужістю стежить за українським спортом.

«З небайдужістю стежу за розвитком спорту у вашій країні, зокрема, олімпійських його видів. Здобутки ваші незаперечні, хоч, наскільки я знаю, і проблем не бракує. Зичу українським спортсменам успішних виступів на змагальних аренах Ріо-де-Жанейро. Хай рівняються на своїх славних попередників, до яких належить і мій добрий друг Сергій Бубка», - сказав у розмові із спеціальним кореспондентом Укрінформу на Олімпіаді в Ріо Жак Рогге.

Як відомо, на цій Олімпіаді з метою економії коштів наша делегація не відкривала свій олімпійський дім. Сьогоднішній прийом відбувся в одному із залів готелю «Роял Туліп» за підтримки компанії «Проктер енд Гембл», яка проводить акцію «Спасибі, мамо!». З України в рамках цієї акції були запрошені батьки гімнаста Олега Верняєва та мама Ольги Харлан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-