Перший віце-президент ФФУ: Турнір EUROFANZ - приклад нашої гостинності для уболівальників Європи

Перший віце-президент ФФУ: Турнір EUROFANZ - приклад нашої гостинності для уболівальників Європи

Укрінформ
29 червня у Львові розпочинається традиційний міжнародний фестиваль футбольних уболівальників під назвою EUROFANZ.

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко упевнений, що всі його учасники зануряться в атмосферу футбольного свята, а гості відчують справжню українську гостинність, повідомили Укрінформу у прес-службі федерації.

"ФФУ звертає окрему увагу на розвиток аматорського та масового футболу в Україні, допомагає популяризації фан-фестивалю EUROFANZ, аби географія цих змагань продовжувала розширюватися, - сказав Костюченко. - Так, якщо у 2016 році до Львова завітала 21 команда, то нині за почесний трофей змагатимуться 24 фан-колективи. Не менш важливою для нас є соціальна складова турніру - благодійна акція вболівальників "Фанати Європи - львівським дітям", які привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати. І в цілому я впевнений, EUROFANZ  стане прикладом справжної української гостинності для європейських уболівальників".

Нагадаємо, на фестивалі, який завершиться 2 липня, виступлять фан-збірні із Франції, Швеції, Ірландії, Фінляндії, Словенії, Білорусі, Грузії, Латвії, фан-команди клубів "Ньюкасл" (Англія), "Копенгаген" (Данія), "Геренвен", "Феєноорд" (обидві - Голландія), АІК (Швеція), "Гельсінкі" (Фінляндія), "Динамо, Бухарест" (Румунія), "Зімбру" (Молдова) та інші. Нашу країну представлятимуть дві команди - львівські "Карпати" та фан-збірна України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-