У Львові пройшов футбольний фестиваль пам'яті Андрія Баля

У Львові пройшов футбольний фестиваль пам'яті Андрія Баля

Укрінформ
У Львові відбувся футбольний фестиваль пам'яті колишнього гравця та тренера динамівської команди, заслуженого майстра спорту Андрія Баля.

В акції на стадіоні "Арена Львів" взяли участь ветерани ФК "Динамо" (Київ), повідомляє прес-служба столичного клубу.

"Оскільки Андрій Михайлович народився в Роздолі на Львівщині і там починав грати в футбол, взяти участь у події запросили не лише ветеранів "Динамо", але й команду друзів Андрія Баля. У динамівців був насправді зірковий склад: Володимир Безсонов, Олег Кузнецов, Вадим Євтушенко, Олександр Заваров, Сергій Ященко, Ігор Бєланов, Володимир Горілий, Василь Рац, Іван Яремчук, Анатолій Дем'яненко, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, Юрій Максимов, Олексій Михайличенко, Володимир Єзерський та інші. Керували командою видатні футбольні особистості - Андрій Біба, Володимир Веремеєв та Володимир Мунтян ", - розповіли у прес-службі.

Футболісти "Динамо" зіграли з дітьми з Роздолу, рідного міста Андрія Михайловича, з хлопцями з Рівного, які стали переможцями останнього дитячого турніру пам'яті Андрія Баля.

Було також проведено матч зі збірною Львівського джазового фестивалю, а завершальним акордом стала яскрава гра проти сотні маленьких футболістів. Серед них були діти військових, які служать в зоні АТО, а також вихованці дитячих інтернатів. Усі вони були одягнені у футболки під №8. Тим самим, під яким грав Андрій Баль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-