Фінське випробування Шевченка

Фінське випробування Шевченка

Укрінформ
Аби здобути три очки у Тампере, збірна повинна відкинути думки про відпустку. 

Сьогодні збірна України зіграє важливий відбірковий матч ЧС-2018 проти Фінляндії. Аби зберегти шанси потрапити на російський Мундіаль, команда Андрія Шевченка повинна лише перемагати. Про це повідомляє Укрінформ.

Мотивації на цю гру у «синьо-жовтих» не повинно бракувати. Потрібно не лише брати три очки, але й відмивати репутацію після ганебної поразки від Мальти 0:1. Про все це неодноразово казав Андрій Шевченко і сподіваємось наші футболісти відкинуть сьогодні усі зайві думки про втому, відпустку, нові контракти.

Тренерський штаб збірної України зміг зібрати усіх найсильніших на цей момент гравців за винятком травмованих Гармаша, Кравця, Хачеріді та переведеного в молодіжну Зінченка. Втрат у фінів набагато більше. Проти нас не зіграють одразу кілька ключових виконавців - Хетемай, Араюурі, Рінг, Маттіла.

Незважаючи на майже оптимальний склад, Шевченко все одно має проблеми. Як показав матч з Мальтою, лідери нашої збірної в поганій формі. Ярмоленко втомлений, Коноплянка немає ігрової практики, Селезньов не зовсім здоровий, гравці «Шахтаря» вже більше місяця живуть у режимі прихованої відпустки.

Вочевидь, сьогодні повинні вийти на перший план гравці номінального запасу, на яких зробить ставку Шевченко. По-перше, це Малиновський, який провів чудовий сезон в Бельгії. По-друге, це лідер грецького ПАОКу Шахов. Чекаємо нарешті голів і від Бесєдіна.

На думку букмекерів, Україна фаворит матчу. На перемогу «синьо-жовтих» коефіцієнт – 1.8. На перемогу Фінляндії – 5.3. Нічия – 3.2. Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2018 Фінляндія - Україна відбудеться 11 червня в Тампере. Початок - о 19:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-