Шевченко: Ми налаштовані на перемогу над Фінляндією

Шевченко: Ми налаштовані на перемогу над Фінляндією

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу провів прес-конференцію в Тампере напередодні відбіркової зустрічі ЧС-2018 проти команди Фінляндії.

Він, зокрема, заявив, що наші футболісти поважають збірну Фінляндії, яка грає вдома, але, разом з тим, налаштовані на перемогу над нею, повідомляє UAa-football. 

"Ми поважаємо Фінляндію і всі інші команди групи. Для фінів престижно грати вдома. Вони не відчувають тиску. Нам же потрібна перемога. Ми повинні виграти матч і налаштовані на це. Поразка від Мальти - це урок для нас. Тренування виявилося зі зниженою відповідальністю. Треба вмикати клас, швидкості, настрій. Головне, щоб прокинулися ті, хто спав", - зазначив Шевченко.

Він також повідомив, що в грі з фінами не виступатиме Петряк. Стосовно Селезньова рішення ще не прийняте.

"Команда готова, проблема лише з Петряком. У нього розболівся зуб. Він не буде готовий, хоча його й пролікували. Селезньов тренується в групі, трохи пізніше приймемо рішення", - розповів тренер.

Нагадаємо, поєдинок Фінляднія - Україна відбудеться у неділю, 11 червня. Початок матчу о 19.00.

В інших зустрічах відбіркової групи I ЧС-2018 Ісландія приймає Хорватію, а Косово на нейтральному полі в Албанії зустрінеться з Туреччиною.

Турнірне становище після 5-ти турів: Хорватія - 13 очок, Ісландія - 10, Україна - 8, Туреччина - 8, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-