У Тампере відбулося перше тренування збірної України

У Тампере відбулося перше тренування збірної України

Фото
Укрінформ
В Тампере на стадіоні «Ратина» пройшла передматчева прес-конференція, в якій взяли участь головний тренер Андрій Шевченко і воротар Андрій П'ятов. Після цього Шевченко провів тренування з командою на основному полі стадіону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами Андрія Шевченка, з фінами точно не зможе зіграти півзахисник Іван Петряк ("Шахтар"). У нього проблеми "по стоматологічній частини". Форвард Євген Селезньов (екс-нападник "Дніпра") тренується в загальній групі, рішення щодо нього буде ухвалено після вечірнього тренування.

Журналісти відзначили цікаву подробицю. Виявляється, перед матчем з Фінляндією в Одесі (12 листопада 2016, Україна перемогла 1:0), у передматчевій прес-конференції також брав участь Андрій П'ятов. Але і П'ятов, і Шевченко відкинули припущення, що вони сьогодні прийшли «на фарт». Вони про цей факт просто забули.

Після прес-конференції відбулося тренування на полі стадіону «Ратина». Журналістам дозволили бути присутніми і фотографувати перші 15 хвилин.

Матч Фінляндія-Україна розпочнеться о 19:00 11 червня. Гру обслуговуватиме суддівська бригада з Ізраїлю на чолі з Алоном Єфетом.

Фото: Олег Кудрін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-