ЧС із хокею: UA:Перший наживо покаже всі матчі української збірної

ЧС із хокею: UA:Перший наживо покаже всі матчі української збірної

Укрінформ
Телеканал UA:Перший покаже наживо всі матчі за участю збірної України на Чемпіонаті світу з хокею серед чоловіків у дивізіоні ІА (дивізіон один, група А), який пройде у Києві з 22 по 28 квітня на льодовій арені столичного Палацу спорту. 

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

"Стартовий поєдинок Україна - Угорщина глядачі побачать вже цієї суботи, 22 квітня, о 13:25. А перед цим, о 13:05, в ефірі телеканалу - урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу-2017 за участю віце-президента Міжнародної федерації хокею (IIHF) Калерво Куммоли", - йдеться у повідомленні.

Ігри Чемпіонату світу з хокею відбуватимуться щодня протягом тижня. Хокейні збірні, які займуть 1-е та 2-е місця, отримають путівки в "елітний дивізіон" і візьмуть участь у змаганнях шістнадцяти найкращих команд світу, який пройде з 5 по 21 травня на льодових аренах Кельна (Німеччина) та Парижа (Франція). Команда, яка опуститься на останнє місце, "вилетить" у дивізіон ІВ.  

Окрім України за дві путівки в "елітний дивізіон" змагатимуться хокейні збірні Казахстану, Угорщини, Австрії, Польщі та Південної Кореї.  

Як відомо, українська збірна піднялася в дивізіон ІА завдяки тому, що минулого року здобула перемогу у дивізіоні ІВ. Збірні Австрії, Польщі та Південної Кореї минулого року також виступали в дивізіоні ІА, а от збірні Казахстану та Угорщини "вилетіли" з елітного дивізіону і тепер знову боротимуться за право повернення у ТОП-16 хокейних команд світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-