У Києві відкрили хокейне містечко до ЧС з хокею

У Києві відкрили хокейне містечко до ЧС з хокею

Фото
Укрінформ
Головну фан-зону хокейного чемпіонату світу відкрив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

Сьогодні, 20 квітня, у Києві на площі перед Палацом спорту урочисто відкрили головну фан-зону чемпіонату світу з хокею у Дивізіоні 1А – хокейне містечко. Про це повідомляє Укрінформ.

Відкрив хокейне містечко голова Національного оргкомітету, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко. «Ми планували відкриття хокейного містечка у перший ігровий день турніру 22 квітня. Але врахувавши усі побажання вболівальників та гостей чемпіонату, робимо це на два дні раніше. Сподіваюсь, під час першої гри нашої збірної на турнірі підтримка хокейного містечка буде настільки потужною, що її чутимуть і наші хокеїсти на майданчику в Палаці спорту», - сказав Кириленко.

 

Відкриття перетворилось на справжнє спортивне свято в центрі Києва. Кожен зміг знайти розваги до смаку. Дорослі слухали виступи музичних зірок, а дітей розважали професійні аніматори. До послуг усіх бажаючих в хокейному містечку функціонують спортивні майданчики, селфі-зона, фан-шоп, фуд-корт.

Нагадаємо, чемпіонату світу з хокею у Дивізіоні 1А стартує у Києві 22 квітня. Перший матч збірна України зіграє цього дня о 13:30 проти команди Угорщини. Інші учасники чемпіонату – Австрія, Казахстан, Польща, Південна Корея. Дві кращі збірні гратимуть наступного сезону в елітному Дивізіоні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-