Три країни оголосили про бойкот етапу Кубка світу з біатлону у Росії

Три країни оголосили про бойкот етапу Кубка світу з біатлону у Росії

Укрінформ
Збірні Чехії, Норвегії та Великобританії заявили про намір бойкотувати етап Кубка світу з біатлону, який має відбутись у російській Тюмені.

Про це повідомляє Іsport.ua.

"Глава Федерації біатлону Чехії Іржі Хамза заявив, що збірна Чехії з біатлону має намір бойкотувати етап Кубка світу у Тюмені повним складом. Він зазначив, що такими діями збірна висловлює свій протест проти дії Росії, яка вчергове потрапила у допінговий скандал", - йдеться у повідомленні.

До бойкоту долучився і Союз біатлоністів Великобританії, який опублікував на офіційному сайті організації відповідну заяву.

"IBU був проінформований, що рада Союзу біатлоністів Великобританії прийняла одноголосне рішення не брати участь в етапі Кубка світу у Тюмені", – йдеться у заяві.

А спортсмени Норвегії вимагають від Міжнародного союзу біатлоністів через допінг-скандал скасувати у Росії усі заплановані заходи. Інакше збірна країни також розгляне можливість бойкоту всіх змагань у РФ.

Нагадаємо: WADA надала Міжнародному союзу біатлоністів (IBU) список з понад 30 росіян, які вживали заборонені препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-