В Одеському ТЦК стверджують, що головред «Економічної правди» був у розшуку - у виданні це заперечують

В Одеському ТЦК стверджують, що головред «Економічної правди» був у розшуку - у виданні це заперечують

Укрінформ
В Одеському обласному ТЦК та СП стверджують, що затримали головреда "Економічної правди" Дмитра Дєнкова через те, що він не оновлював облікові дані та був у розшуку. У виданні ж цю інформацію заперечують.

Про це Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Зазначений громадянин довгий час не оновлював облікові дані, на підставі чого був оголошений у розшук у встановленому порядку. Напередодні його затримали представники Державної прикордонної служби України в Одеській області», - йдеться у повідомленні.

Проте головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва стверджує, що Дмитро Дєнков оновив дані в застосунку Резерв+.

«Як і велика кількість українців, Дмитро оновив свої дані в Резерв+ у перший же день після запуску застосунку. І коли на сторінці Оперативного командування “Південь” у Фейсбуці з’являється допис про те, що “зазначений громадянин довгий час не оновлював облікові дані”, це, м'яко кажучи, неправда», - написала Мусаєва.

Журналістка додала, що Дмитро їхав до Одеської області провідати своїх батьків. Його затримали прикордонники на транзитній ділянці, що пролягає в прикордонній молдовській зоні – іншого шляху до Білгорода-Дністровського наразі немає.

Читайте також: В Одеському ТЦК спростували інформацію про участь їхніх працівників у бійці в Аркадії

«Усе, що ми знаємо станом на зараз, це те, що його затримали прикордонники. Згодом вони передали нашого колегу співробітникам ТЦК, хоча центр не є ані судовим органом, ані органом слідства», - повідомила Мусаєва.

Також вона наголосила, що Дєнков вже обговорював можливість стати до лав ЗСУ. Він планував мобілізуватися після проведення банківського форуму наприкінці червня, бо цей захід входить до його сфери відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, за даними видання УП, Дмитра Дєнкова близько доби утримували без зв’язку співробітники Білгород-Дністровського ТЦК та СП. Після набуття розголосу в медіа Дмитро вийшов на зв’язок та повідомив, що порозумівся з ТЦК та долучається до одного з підрозділів ЗСУ.

Фото: detector.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-