Оприлюднені імена загиблих працівників харківської друкарні

Оприлюднені імена загиблих працівників харківської друкарні

Укрінформ
У День працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова оприлюднила імена семи загиблих працівників друкарні Factor Group of companies унаслідок удару по Харкову 23 травня.

Про це йдеться на сторінці директорки видавництва у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні День працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження. Для Factor Group of companies це завжди було велике радісне свято, але зараз в нашій поліграфічній родині горе», - написала Орлова.

Вона закликала запам’ятати імена колег, яких вбила Росія. А саме: Храпіна Тетяна, друкар-теснильник; Строгий Роман, машиніст приклеювальної машини; Риженко Світлана, брошуровальник; Курасова Ольга, машиніст швацьких машин та автоматів; Нінадовська Олена, машиніст швацьких машин та автоматів; Минаєва Ганна, машиніст комплектувальної машини; Шило Дмитро, брошуровальник.

Читайте також: Президент відвідав місце влучання російських ракет по типографії у Харкові

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня унаслідок обстрілу Харкова на території друкарні загорівся палітурний цех. Під час ракетної атаки на підприємстві було понад 50 працівників. Семеро загинули, 21 людина поранена. Лише за попередніми підрахунками, знищено близько 20 тисяч книг для дітей і дорослих, зокрема шкільних підручників.

Перше фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-