За Насірова внесли понад ₴55 мільйонів застави - ВАКС

За Насірова внесли понад ₴55 мільйонів застави - ВАКС

Укрінформ
За колишнього голову Державної фіскальної служби внесли заставу в понад 55 мільйонів гривень, на нього відтепер покладено низку процесуальних обов’язків.

Про це поінформувала пресслужба Вищого антикорупційного суду, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 24 травня, за ексголову ДФС України в межах кримінальної справи за ст. 368 КК внесено заставу в сумі 55 000 592 гривень», - поінформували у ВАКС.

Зазначається, що відтепер на обвинуваченого покладається низка процесуальних обов’язків: прибувати за викликом до суду, а в разі неможливості прибуття за викликом у призначений строк – заздалегідь повідомити про це суд; не залишати межі Києва без дозволу суду; повідомляти суд про зміну місця свого проживання; утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі суду особами.

Серед інших обов’язків, покладених на ексголову ДФС - здача на зберігання до відповідних органів держвлади всіх своїх паспортів для виїзду за кордон, службового паспорта, інших документів, що дають право на виїзд із України та в’їзд в Україну, окрім паспорта громадянина України, і носіння електронного засобу контролю.

Читайте також: ВАКС заочно заарештував колишнього голову Фонду держмайна

Строк дії обов’язків суд визначив до 7 липня 2024 року.

За інформацією ЗМІ, йдеться про Романа Насірова.

Як повідомлялося, правоохоронці інкримінують ексочільнику ДФС отримання неправомірної вигоди понад 722 млн грн у 2015-2016 років за вчинення дій, пов’язаних із забезпеченням відшкодування ПДВ підконтрольним власнику агрохолдингу юридичним особам у розмірі понад 3,2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-