Державний оператор тилу інтегрує європейський досвід оборонних закупівель для забезпечення ЗСУ

Державний оператор тилу інтегрує європейський досвід оборонних закупівель для забезпечення ЗСУ

Укрінформ
Державний оператор тилу та Управління військового забезпечення Швеції (FMV) узгодили напрями співпраці для впровадження провідного європейського досвіду оборонних закупівель FMV у систему забезпечення Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомив Державний оператор тилу, передає Укрінформ.

Команда ДОТ зустрілася з делегацією Адміністрації з питань матеріально-технічного забезпечення оборонного сектору Швеції.

Генеральний директор ДОТ Арсен Жумаділов представив результати роботи агенції за перший квартал 2024 року і підходи до впровадження реформи закупівель.

Генеральний директор FMV Горан Мортенссон наголосив на важливості досвіду ДОТ у рекордно швидкому впровадженні реформи.

За його словами, FMV готова ділитися досвідом європейських оборонних закупівель і консультувати команду ДОТ на шляху до впровадження міжнародних стандартів.

Читайте також: Державний оператор тилу очікує формування наглядової ради у травні

“Водночас, нам цікава експертиза ДОТ щодо запуску реформи в такі стислі строки з вражаючими результатами по термінах контрактування з дотриманням усіх процедур”, - зазначив Мортенссон.

За результатами зустрічі ДОТ і FMV узгодили напрями співпраці з метою інтеграції провідного європейського досвіду оборонних закупівель FMV в систему забезпечення ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу почав укладати довгострокові контракти, які діятимуть протягом пів року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-