Міноборони і Генштаб запустили онлайн-платформу для спрощення подачі документів військовими

Міноборони і Генштаб запустили онлайн-платформу для спрощення подачі документів військовими

Укрінформ
Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних сил України запускають онлайн-платформу “Військовий асистент”, яка спростить подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовослужбовцями.

Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає Укрінформ.

Проєкт “Військовий асистент” буде реалізований на основі вже існуючого вебсайту “Турбота про військовослужбовця”, призначеного для оптимізації документообігу в ЗСУ.

За словами заступника міністра оборони Станіслава Гайдера, мета проєкту - зробити процес подання документів максимально простим та ефективним.

“Ми уважно вивчили всі поточні виклики, з якими стикаються військовослужбовці при оформленні документів, і, на основі цього аналізу, розробили низку технологічних рішень, які будуть впроваджені найближчим часом”, - повідомив Гайдер.

На платформі доступні понад 80 стандартизованих шаблонів документів у форматах DOC, DOCX і PDF, що охоплюють широкий спектр вимог: від отримання відпустки до звільнення зі служби.

Читайте також: Міноборони повідомило, як працюватимуть е-рапорт для військових і застосунок «Армія

Шаблони рапортів розроблені таким чином, щоб мінімізувати ймовірність повернення документів на доопрацювання і забезпечити військовослужбовцям можливість ефективного захисту своїх прав.

Ресурс адаптований для використання з будь-яких електронних пристроїв, включаючи ноутбуки, смартфони і планшети, а з часом планується його подальше розширення й оновлення відповідно до потреб військовослужбовців.

Як повідомляв Укрінформ, новий хакатон “Наступ машин”, співорганізатором якого є Міністерство оборони, відбудеться в травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-