Укрінформ запустив нові оперативні й тематичні розсилки

Укрінформ запустив нові оперативні й тематичні розсилки

Укрінформ
Українське національне інформагентство «Укрінформ» запустило щоденні розсилки новинних дайджестів (ранкові й вечірні), а також тематичні розсилки, присвячені новинам економіки та відеопродуктам агентства (щоденно по буднях) та щотижневу розсилку з оглядом найважливіших подій російсько-української війни.

Зокрема, в ранковому дайджесті «Новини на ранок», який виходитиме о 8.30, будуть представлені найголовніші новини за ніч: заяви політиків і посадовців зі США та інших країн, а також новини про інші важливі події у Північній Америці, оперативна інформація з України, насамперед про обстріли та їхні наслідки тощо.

Дайджест «Головне за день» (час випуску – 21.30) міститиме підсумки дня: найважливіші новини, оперативні відеосюжети, а також публікації з аналітикою на актуальні теми, текстові та відеоінтерв'ю з урядовцями, політиками, дипломатами, військовими, волонтерами, діячами культури та іншими цікавими і впливовими людьми.

Обидва ці дайджести виходитимуть з понеділка по п'ятницю, а по неділях о 21.30 виходитиме підсумковий випуск «Головне за вихідні», присвячений найважливішим подіям суботи і неділі.

Крім того, агентство запускає два тематичні щоденні дайджести: «Економічний блок» та «Відеосюжети». Перший виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17.00 і міститиме основні новини й аналітику у сфері економіки й фінансів, ексклюзиви, прогнози щодо ситуації на ринках, а також інтерв'ю з урядовцями, очільниками профільних асоціацій, підприємцями та експертами у різних галузях економіки. Другий (виходитиме з понеділка по п'ятницю о 20.00) включатиме відеосюжети на найбільш актуальні теми, оперативні зйомки з місця подій, відеокоментарі з провідними експертами, які аналізуватимуть найгарячіші теми, а також відеопроєкти Укрінформу («Станція Краматорськ», «Лещенко запитує», «Таран запитує», «Про війну», «Блог Долгова») – програми, гості та ведучі яких обговорюватимуть та коментуватимуть найгостріші питання сьогодні, такі як війна, зовнішня і внутрішня політика, соціальна сфера, мобілізація тощо.

Тематичний огляд «Війна в Україні за тиждень» виходитиме щопонеділка. Він міститиме огляд бойових дій за тиждень, внутрішньополітичних подій, пов'язаних з війною, міжнародної допомоги, а також оцінки втрат ворога та серед цивільного населення України, коментарі та прогнози аналітиків, інфографіку, відео- та фотоматеріали стосовно різних аспектів російсько-української війни.

Читайте також: Чому варто підписатись на платну стрічку Укрінформу

Всі дайджести надходитимуть на поштові скриньки підписників, їх також можна буде переглянути на сайті Укрінформу в рубриці «Наші розсилки».

Підписатися на розсилки можна через платформу Substack.

Укрінформ – провідне інформаційне агентство України, яке співпрацює з багатьма зарубіжними інформаційними інституціями, є членом Європейського альянсу пресагентств. Укрінформ має найбільші регіональну і закордонну кореспондентські мережі. Наші кореспонденти працюють майже у всіх регіонах України та в 11 країнах світу: США, Канаді, Німеччині, Австрії, Бельгії, Нідерландах, Франції, Польщі, Латвії, Туреччині, Китаї.

На стрічці Укрінформу виходять понад 300 новин за добу, ексклюзивні коментарі та інтерв'ю, фоторепортажі, інфографіка, даючи читачам повну та об'єктивну картину подій. Новини виходять українською, англійською, німецькою, іспанською, французькою, японською та польською мовами.

Агентство випускає десятки професійних інформаційних продуктів: стрічки, інформаційні пакети та вісники. Серед передплатників та партнерів Укрінформу – електронні та друковані ЗМІ, теле- і радіокомпанії України, медіа зарубіжних країн, владні та бізнес структури, посольства і консульства, підприємства, банки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-