Після деокупації людей треба повертати в український порядок денний - Центр інформбезпеки

Після деокупації людей треба повертати в український порядок денний - Центр інформбезпеки

Укрінформ
Першочерговим завданням держави після деокупації територій має бути повернення місцевих жителів в український інформаційний порядок денний.

Таку думку висловив керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки МКІП Ігор Соловей під час форуму «Культурна та інформаційна реінтеграція деокупованих територій», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Запорука успіху кремлівської пропаганди якраз у тому, що вони обмежують і відрізають окуповані території від Великої України. У цьому і криється відповідь, що робити нам. Перше, що має робити держава та суспільство з залученням усіх можливих партнерів, - повертати людей в український порядок денний, з усіма нашими проблемами. Люди мають розуміти, що вони - частина України", - наголосив Соловей.

Він зазначив, що окупанти роблять усе для того, щоб "перековувати" українців на загарбаних територіях.

Читайте також: Ташева анонсувала стратегію «розмінування розуму» жителів Криму

"По факту ми бачимо, що одне з перших завдань, яке виконують російські окупанти, - будують інформаційну цифрову стіну, тим самим заганяючи людей в інформаційне цифрове гетто. Вони позбавляють ці території будь-якого зв'язку з Україною... Для того, щоб українці, які залишились там, перестали вірити в перемогу (України - ред.)", - сказав Соловей.

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики займається формуванням кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-