Зеленський на Сумщині нагородив людей, на яких тримається регіон

Зеленський на Сумщині нагородив людей, на яких тримається регіон

Фото, відео
Укрінформ
Під час робочої поїздки до Сумської області Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди людям, які забезпечують життєдіяльність Сумщини в час повномасштабної російської агресії.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента

За словами Президента, люди, які забезпечують життєдіяльність Сумщини в час повномасштабної російської агресії, «заслуговують на вдячність українського народу за те, що Сумщина вистояла, бореться й переможе».

«Вдячний рятувальникам, працівникам медичної сфери, енергетикам, які долають дуже серйозні виклики. Вдячний поліції. Всім тим, хто живе Сумщиною та бореться від душі й серця», – наголосив Зеленський.

Президент також переказав побажання перемоги представникам різних професій, які залишаються на Сумщині.

«На сьогодні це найголовніший виклик – любити Україну в Україні», – додав Зеленський.

Читайте також: Зеленський ознайомився з будівництвом фортифікацій на Сумщині

Глава держави вручив ордени «За мужність» ІІІ ступеня працівникам «Сумиобленерго» (одному з них посмертно), а також нагородив медалями «За бездоганну службу» ІІІ ступеня та «За врятоване життя» медиків Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, поліцейських і рятувальників. Вони були відзначені за мужність і самовідданість під час захисту територіальної цілісності України й подолання наслідків збройної агресії Росії.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Сумської області відвідав військовий госпіталь, де вручив пораненим захисникам України державні нагороди.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-