Збагатився майже на 58 мільйонів під час війни: ДБР затримало експосадовця ЗСУ

Збагатився майже на 58 мільйонів під час війни: ДБР затримало експосадовця ЗСУ

Фото
Укрінформ
Колишньому посадовцю одного з управлінь продовольчого забезпечення тилу Командування Сил логістики ЗСУ, якого викрили у незаконному збагаченні на майже 58 млн грн, повідомили про підозру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Підозра колишньому начальнику Центрального управління продовольчого забезпечення тилу Командування Сил логістики ЗСУ оголошена у незаконному збагаченні (ст. 368-5 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, підозрюваний набув активів на майже 58 млн грн. Ідеться про автомобіль Toyota 2022 року випуску, квартиру в Києві, обласну базу спеціального медичного призначення у Хмельницькій області загальною площею 2022 кв. м, 55 земельних ділянок у різних регіонах, а також єдиний майновий комплекс Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Ця сума більш як на 6 тисяч 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян перевищує його законні доходи.

Читайте також: Збагатився на 14 мільйонів: заступника одеського військкома викрили в корупції

Експосадовця затримали. Проводиться обшук за місцем його проживання. Також вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На незаконно набуті активи суд наклав арешт.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Служба безпеки України викрила чиновника Міністерства оборони, який у 2022-2023 роках купив і переоформив на цивільну дружину нерухомість та елітний автопарк на майже 14 млн грн.

Фото: ОФіс генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-