Міноборони провело серію вебінарів для військових щодо переходу на електронний облік майна

Міноборони провело серію вебінарів для військових щодо переходу на електронний облік майна

Укрінформ
Міноборони України провело серію вебінарів для 575 представників військових частин щодо переходу на електронний облік військового майна. Наразі 35 книг обліку майна вже переведені у формат Excel.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Міністерство оборони України провело серію вебінарів для військових частин щодо переходу на електронний облік військового майна. Загалом у вебінарах взяли участь 575 військовослужбовців - представники штабів, начальники служб та діловоди», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також Міноборони розробило інструкцію для військових частин щодо переходу на електронну форму ведення обліку військового майна та визначило перелік додатків, які можна вести у електронній формі. 35 книг обліку майна переведені у відповідні електронні форми у форматі Excel.

«Передусім ми робимо цифрові зміни для зручності та ефективності військових. Ми організовуємо вебінари, аби не просто сказати «от ми зробили, тепер розбирайтеся», а показати, як це працює і як швидше спростити життя собі та підрозділу», - цитує пресслужба заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко.

Читайте також: Шмигаль доручив Міноборони прискорити спрощення обліку військового майна

Як повідомлялось, у лютому Міноборони внесло зміни до Інструкції з обліку військового майна у Збройних Силах України, якими запровадило можливість для військових частин вести облік військового майна в електронному вигляді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-