Харчі для ЗСУ: Державний оператор тилу підвищив вимоги до якості деяких товарів

Харчі для ЗСУ: Державний оператор тилу підвищив вимоги до якості деяких товарів

Укрінформ
Державний оператор тилу пропонує зміни до технічних вимог трьох категорій товарів, що закуповуються для потреб ЗСУ. Зокрема, йдеться про молочні продукти, мʼясо та м'ясо-ковбасні вироби.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Державний оператор тилу» проаналізував технічні вимоги до трьох категорій товарів та запропонував зміни, які значно підвищать якість продуктів харчування. Зміни стосуються наступних категорій: молочні продукти (сир, сметана, масло) – додано показник про відсутність рослинного жирy, що унеможливлює постачання товарів-замінників; мʼясо (свіже, заморожене) – встановлено чіткі вимоги щодо пакування для забезпечення санітарних норм; м'ясо-ковбасні вироби – додано інформацію про склад сировини у відповідності до Державного стандарту України”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відповідні зміни вже були погоджені ЗСУ та внесені в оновлені технічні вимоги. Наразі «Державний оператор тилу» готує проєкти змін у технічних вимогах до групи «Овочі/фрукти» та консервації.

Читайте також: Державний оператор тилу уклав 87 договорів на ₴12 мільярдів

У Міноборони також наголосили, що «Державний оператор тилу» відкритий до зворотного зв'язку, тож пропозиції чи зауваження щодо удосконалення продукції для ЗСУ можна залишати у коментарях.

Як повідомлялося, «Державний оператор тилу» (ДОТ) уклав договори з постачальниками для забезпечення Збройних сил України харчуванням по 13 секторах, які охоплюють всю Україну. Перші поставки очікуються вже з 1 квітня.

Фото з сайту mil.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-