Німецька поліція продовжує розслідувати вбивство українки

Німецька поліція продовжує розслідувати вбивство українки

Укрінформ
Відділ кримінальних розслідувань Гейдельбергу, федеральна земля Баден-Вюртемберг, продовжує розслідування вбивства громадянки України.

Про це Укрінформу повідомили з Головного управління поліції міста Мангейм.

«Жертвою виявилася 27-річна українська біженка, яка проживала в будинку для біженців у районі Рейн-Неккар. Розслідування триває, тому жодної інформації щодо його ходу ми не надаємо», - зазначили в поліції.

Там уточнили, що створили спеціальну комісію «Рампе», до складу якої входять близько 60 працівників поліції.

Спеціальна комісія підтримує контакти з Посольством України в Німеччині.

Тіло жінки з ознаками «зовнішнього насильства», які стали причиною смерті, було знайдено 7 березня близько 10:20 ранку на дамбі річки Рейн біля Гоккенхайма. Після встановлення особи виявилося, що це жінка, яка раніше вважалася зниклою безвісти, йдеться на сайті поліції.

Читайте також: Убивцю українського баскетболіста у Німеччині затримали - МЗС

Кількома днями раніше вона подорожувала з мамою та 5-тижневою донькою. Їхнє місцеперебування наразі невідоме. Мати, Стеценко Марина, 25.02.1973 р.н, є єдиним свідком, вважає поліція розшукує її й просить усіх, хто володіє інформацією, надати її.

Як повідомляв Укрінформ, у німецькому місті Дюссельдорф унаслідок нападу ввечері 10 лютого загинув 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков, пізніше в лікарні помер його друг 18-річний Артем Козаченко. Вбивцями виявилися група німецьких підлітків міграційного походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-