Харчування військових: Державний оператор тилу уклав перші договори

Харчування військових: Державний оператор тилу уклав перші договори

Укрінформ
Державний оператор тилу (ДОТ) уклав договори на постачання харчування для Збройних сил України за результатами першого раунду збору комерційних пропозицій.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ДОТ повідомила у Фейсбуці.

Згідно з умовами договорів, постачання здійснюватиметься в 12 областей: Волинську, Рівненську, Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку, Київську, Чернігівську, Черкаську, Миколаївську, Херсонську, Одеську, Кіровоградську, ідеться у повідомленні.

Як поінформували у пресслужбі ДОТ, договори були укладені в межах чинного законодавства без використання електронної системи із компаніями-виробниками харчової продукції. Середня ціна за комплект склала 109,35 грн.

Звіт про укладені договори включно із назвами компаній опублікують в системі Prozorro до кінця тижня.

Також повідомляється, що ДОТ оголосив 2-й раунд збору комерційних пропозицій на постачання в сектори, які не увійшли в перелік минулого тижня, або за якими не визначили переможців.

Подати пропозиції можна до 12 березня до 18:00 на електронну адресу procurement@dotua.org.

Читайте також: У Міноборони заявили, що їхня мета - вибудувати архітектуру закупівель для ЗСУ за стандартами НАТО

Як повідомляв Укрінформ, для того, щоб забезпечення ЗСУ харчуванням відбулося вчасно, Державний оператор тилу (ДОТ) укладатиме договори із постачальниками в межах чинного законодавства без застосування електронної системи Prozorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-