ВАКС стягнув у дохід держави активи пропагандиста Кремля Кисельова

ВАКС стягнув у дохід держави активи пропагандиста Кремля Кисельова

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції до російського телеведучого, журналіста-пропагандиста щодо конфіскації його активів на основі положень Закону України “Про санкції”.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ВАКС повідомила у Телеграмі.

“4 березня колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила адміністративний позов Міністерства юстиції України до російського телеведучого, журналіста-пропагандиста та застосувала до нього санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч.1 ст. 4 Закону України “Про санкції”, - йдеться у повідомленні.

ВАКС стягнув у дохід держави його активи, а саме: житловий будинок загальною площею 151,1 кв. м в Коктебелі, земельну ділянку загальною площею 0.2878 га, автомобіль Land Rover, причіп, а також 100% частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю “Клуб Сковорода” і 30,95% частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю “Промо.Юей”.

Читайте також: Європарламент ухвалив резолюцію проти російської дезінформації перед виборами в ЄС

Апеляційна скарга на це рішення може бути подана до Апеляційної палати ВАКС упродовж п’яти днів з дня проголошення рішення суду.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому Мін’юст подав позов до Вищого антикорупційного суду про застосування санкцій до російського пропагандиста Дмитра Кисельова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-