Державний оператор тилу закупив 20 тисяч тактичних навушників для ЗСУ

Державний оператор тилу закупив 20 тисяч тактичних навушників для ЗСУ

Укрінформ
ДП «Державний оператор тилу» (ДОТ) придбало 20 тисяч тактичних навушників для Збройних сил України, на закупівлі вдалося заощадити 160 млн грн від орієнтовної вартості.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

У Міоборони зауважили, що придбано 15 тисяч тактичних навушників PELTOR Comtac 3M за 15 896 грн за одиницю та 5 тисяч Sordin Hadband за 12 355 грн за одиницю.

Аукціон відбувся 19 лютого, участь у торгах взяли сім учасників. Завдяки розширенню конкуренції вдалося закупити навушники на 23%-37% дешевше, ніж минулого разу. Загалом на закупівлі вдалося заощадити 160 млн грн від орієнтовної вартості.

Читайте також: Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчів для армії

«Ефективна закупівельна стратегія створює високий рівень конкурентності під час аукціонів. В поєднанні з неціновими критеріями, які ми встановили під час цієї закупівлі, такий підхід дозволив значно зекономити, при цьому зберігаючи відповідність якісним показникам», - зазначила директорка із управління закупівлями ДОТ Вікторія Виноградова.

Весь товар перед постачанням ЗСУ перевірять на відповідність технічним вимогам у незалежних лабораторіях. Навушники мають почати передавати у війська наприкінці березня.

Як повідомляв Укрінформ, на склади вже надійшли 50 тисяч аптечок для ЗСУ із законтрактованих з Німеччиною 500 тисяч, і вже найближчим часом їх передадуть у війська.

Фото: Unsplsah

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-