Зеленський: Кожен проігнорований світом російський теракт дозволяє і далі вбивати

Зеленський: Кожен проігнорований світом російський теракт дозволяє і далі вбивати

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав світ реагувати на кожен прояв російської агресії, адже воєнними цілями РФ стають українські діти.

На цьому він наголосив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Глава держави опублікував відео з місця влучання дрона у житловий будинок в Одесі, де триває пошуково-рятувальна операція.

"На цей час відомо про десятьох загиблих, із них троє дітей: Марк, якому ще не виповнилося навіть трьох років, Єлизавета, вісім місяців, і Тимофій, чотири місяці. Українські діти – воєнні цілі Росії. Ось із ким воюють ці нелюди", - зазначив Президент та висловив співчуття рідним і близьким.

За його словами, пʼятьох людей вдалося врятувати. Відомо, що під завалами ще можуть перебувати діти. Роботи з пошуку триватимуть, поки не буде зʼясована доля всіх, хто був у будинку, запевнив Президент.

Він додав, що всім постраждалим надається необхідна допомога.

"Кожна російська втрата на фронті – це відповідь нашої держави на російський терор. Світ має реагувати на кожен прояв російського зла й давати відсіч діям Росії. Кожен проігнорований світом російський терористичний акт дозволяє і далі вбивати. Ми маємо перемогти в цій війні. Лише українська сила зможе забезпечити українцям нормальне життя", - наголосив Зеленський.

Президент поінформував, що на місці влучання російського «Шахеда» працюють рятувальники, поліцейські, комунальники, - загалом залучено 215 людей. Він також подякував кожному волонтеру, який допомагає.

Читайте також: Атака дронів на Одесу: Гуменюк назвала ймовірну причину масштабних руйнувань

Як повідомляв Укрінформ, вночі 2 березня російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Дрон влучив у багатоповерховий житловий будинок у спальному районі, зруйнувавши частину під’їзду з 18 квартирами.

На цей час відомо про 10 загиблих, серед яких чотири жінки і троє дітей.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-