У навчальну програму військових вишів імплементують бойовий досвід нацгвардійців - Півненко

У навчальну програму військових вишів імплементують бойовий досвід нацгвардійців - Півненко

Фото
Укрінформ
Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко на зустрічі з випускниками і керівниками Київського інституту Нацгвардії наголосив на важливості імплементації у навчальні програми досвіду виконання підрозділами НГУ бойових завдань.

Про це Півненко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ

За його словами, нещодавно пройшов попередній розподіл курсантів-випускників Київського інституту Національної гвардії України до підрозділів і військових частин, де вони проходитимуть службу.

У ході спілкування з командувачем майбутніх офіцерів цікавили перспективи служби, особливості виконання завдань підрозділами Національної гвардії, які є ефективною складовою системи Міністерства внутрішніх справ та Сил оборони України.

Читайте також: Командувач Нацгвардії відвідав бригади на Запорізькому напрямку і проаналізував тактику ворога

Важливо, наголосив Півненко, що в програму підготовки постійно впроваджується досвід виконання нацгвардійцями бойових завдань. Викладачі й офіцери вищого військового навчального закладу отримують його під час стажування у складі угруповань, в яких виконують завдання підрозділи Нацгвардії. І надалі це імплементується в освітній процес, разом зі змінами, які в цілому проходять системно для усіх навчальних закладів НГУ.

Командувач і керівництво вишу також обговорили плани розвитку, питання забезпечення й інших потреб, які дають змогу підвищити ефективність підготовки майбутніх офіцерів.

Як повідомляв Укрінформ, командувач Нацгвардії проаналізував на Запорізькому напрямку тактику росіян для планування подальших дій.

Фото: НГУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-