Командувач Нацгвардії відвідав бригади на Запорізькому напрямку і проаналізував тактику ворога

Командувач Нацгвардії відвідав бригади на Запорізькому напрямку і проаналізував тактику ворога

Фото
Укрінформ
Командувач Нацгвардії проаналізував на Запорізькому напрямку тактику росіян для планування подальших дій

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

Півненко зустрівся, зокрема з бригадами оперативного призначення "Спартан" та "Червона калина".

"Спілкуючись з командуванням бригад, з командирами рот та батальйонів, провели більш детальний аналіз тактики ворога та оперативної обстановки для планування наших подальших дій", - зазначив командувач.

За його словами, значна увага приділяється питанням покращення умов логістики, всебічного забезпечення й фортифікаційному обладнанню позицій, спостережних та опорних пунктів.

"Протягом тижня ефективно відпрацювали наші аеророзвідники та артилеристи, які разом із піхотою подавлювали штурми противника, знищували його танки, іншу бронетехніку та вогневі засоби. Було виявлено 567 цілей ворога, більшість з яких була знищена або виведена з ладу як нашими підрозділами, так і у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Артилеристи Національної гвардії за тиждень виконали 1400 вогневих завдань", - повідомив Півненко.

Читайте також: Нацгвардійці відбили на Запорізькому напрямку три спроби ворожих штурмів

Як наголосив командувач, "ця робота в комплексі, а також самовідданість, мужність, відвага наших військовослужбовців - дає нам змогу протистояти ворогу та не давати йому руйнувати наші міста і втілювати свої плани".

Як повідомляв Укрінформ, 29 лютого начальник відділу зв’язків з громадськістю Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій заявив, що на Запорізькому напрямку армія РФ знизила бойову активність. Імовірно, російські війська готуються до наступальних дій.

Фото: Олександр Півненко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-