Міноборони та благодійний фонд PULSE співпрацюватимуть у підготовці з такмеду

Міноборони та благодійний фонд PULSE співпрацюватимуть у підготовці з такмеду

Укрінформ
Міністерство оборони та благодійний фонд PULSE уклали меморандум про співробітництво.

Документ підписали заступниця міністра Наталія Калмикова та директор БФ Ганна Мазуркевич, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МОУ.

Як зазначається, PULSE співпрацюватиме з МОУ у підготовці та підвищенні кваліфікації військовослужбовців з тактичної медицини, що передбачає проведення навчань, тренінгів, підготовку інструкторів. Також організація передасть визначеним підрозділам необхідне спорядження та обладнання.

Читайте також: В Україні створили Асоціацію операторів та інструкторів з такмеду

"Силам оборони нині потрібні висококваліфіковані спеціалісти з такмеду. Результати їхньої роботи – врятоване життя та здоров’я військовослужбовців. Дуже вдячна нашим партнерам за співпрацю", - сказала Калмикова.

Фахівці PULSE проводять навчання для Сил оборони з тактичної медицини, за час широкомасштабної війни через їхні тренінги пройшли тисячі військових.

"В умовах великої кількості та комплексної структури Сил оборони, Міноборони – наш критично важливий партнер та провідник. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоби допомогти міністерству у їхніх завданнях", - заявила директор БФ.

Читайте також: Канадські військові показали, як навчають українських захисників такмеду

Як повідомлялося, заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко і президент ГО "Федерація військово-технологічного спорту України" Артур Булигін підписали меморандум про співпрацю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-