В Україні має з’явитися культура подяки військовим - блогер Бєдняков

В Україні має з’явитися культура подяки військовим - блогер Бєдняков

Відео
Укрінформ
В Україні слід розвивати культуру подяки військовим за їхню службу за прикладом США.

До цього закликав блогер Андрій Бєдняков у черговому випуску проєкту «Про війну».

«У США, якщо йде людина у військовій формі, кожен їй каже: «Дякую за твою службу». Військових там запрошують до шкіл, щоб їм подякували діти. Там є культура подяки військовим. Я зараз на вулиці намагаюся дякувати кожному військовому, підходжу й тисну руку. Коли вони це бачать, я не можу передати, як змінюються їхні очі», - зазначив Бєдняков.

На його думку, військові, які повертаються з фронту, часто почуваються одинокими у цивільному житті, а так не має бути.

«Один військовий, який нещодавно повернувся звідти (з фронту – ред.), каже мені - я не розумію, що тут відбувається. Бо він один тут (опиняється самотнім - ред.) у цивільному житті, а військовий має розуміти, що йому тут раді. Ми маємо прийти до розуміння, що ці люди нас захищають, і ми їм вдячні. Військовий має розуміти, що його тут поважають. Дякуйте військовим. І ось ця культура має приходити до нас», - вважає Бєдняков.

Читайте також: Якщо не збирати на армію, то скоро вдягнемо кокошники - блогер Бєдняков

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні. Ведучі – керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-