«Станція Краматорськ»: військова «Ксена» - про жінок на передовій і мотивацію служити

«Станція Краматорськ»: військова «Ксена» - про жінок на передовій і мотивацію служити

Анонс
Укрінформ
Гостею сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ» стане військовослужбовиця, командирка взводу ЗСУ Оксана Рубаняк із позивним «Ксена».

Вона пішла до війська у перші дні повномасштабного вторгнення, служила в 72-ій ОМБр старшим стрільцем кулеметного взводу, була єдиною жінкою-кулеметницею у бригаді. Воювала у гарячих точках на Донеччині, де отримала поранення. А ще Оксана випустила дві поетичні збірки.

У цьому випуску йтиметься, зокрема, про початок повномасштабної війни у лютому 2022 року; особливості служби жінок у війську та їхню роботу на передовій; мобілізацію та мотивацію служити; зброю, яку українські військові отримують від західних партнерів; російську дезінформацію та принципи інформаційної гігієни; як війна змінює Україну; що означає перемога у війні для українців.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде у вівторок, 27 лютого, о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Проєкт «Станція Краматорськ» – це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-