В Одесі випустили марку «Мисливці за «шахедами»

В Одесі випустили марку «Мисливці за «шахедами»

Фото
Укрінформ
В Одесі до другої річниці повномасштабного вторгнення випустили марку «Мисливці за «шахедами», присвячену прикордонникам.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає Укрінформ.

«В Одесі, 24 лютого, у другу річницю повномасштабного вторгнення, було випущено власну поштову марку «Мисливці за «шахедами»», присвячену прикордонникам півдня», - йдеться у повідомленні ДПСУ.

За їхньою інформацією, випуск поштового блоку відбувся за ініціативи прикордонників Одеського загону, відомого одеського фотохудожника Бориса Бухмана та Укрпошти.

«Мисливці за «шахедами»: в Одесі презентували марку, присвячену прикордонникам / Фото: ДПС

Зазначається, що марку «Мисливці за «шахедами» охоронці кордону презентували на відкритті фотовиставки Бориса Бухмана під назвою «731 день та 8 років війни». На цьому ж заході було погашено ще одну марку під назвою «Одеський морвокзал».

Читайте також: В Україні визначили найкращі поштові марки 2023 року

«На поштових марках відтворено образи вартових півдня, які символізують незламність українського війська, яке два роки поспіль захищає наше українське небо від сумнозвісних «шахедів», - додають у ДПСУ.

Тут зауважили, що на рахунку воїнів-прикордонників 76 знищених дронів-камікадзе на півдні України.

«Марки надійдуть у продаж в поштовому наборі: з конвертами та картками. Кошти, отримані від їх продажу, будуть спрямовані на потреби захисників України», - запевняють у ДПСУ.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові спецпогашення блоку марок «І буде весна!» відбулося за участі героїні світлини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-