Загибель чи інвалідність під час військових зборів: уряд визначив порядок виплати допомоги

Загибель чи інвалідність під час військових зборів: уряд визначив порядок виплати допомоги

Укрінформ
Кабінет міністрів визначив порядок призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі, інвалідності або часткової втрати працездатності військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві.

Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до Порядку призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві. Поширено дію Порядку на іноземців та осіб без громадянства, які на законних підставах проходять військову службу у Державній спеціальній службі транспорту за контрактом», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кабмін ухвалив методологію використання мов нацменшин у місцях проживання

Як повідомляв Укрінформ, 6 лютого Верховна Рада ухвалила закон про затвердження указу Президента щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану з 14 лютого на 90 діб, тобто до 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-