Уряд продовжив проєкт «пакунок малюка» до кінця року

Уряд продовжив проєкт «пакунок малюка» до кінця року

Укрінформ
Кабінет міністрів продовжив реалізацію пілотного проєкту «пакунок малюка» до кінця 2024 року і визначив Державну службу у справах дітей органом, відповідальним за виплату грошової компенсації.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Внесено зміни до постанови КМУ від 29.07.2020 №744 «Деякі питання реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» в частині продовження реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» до 31.12.2024», - йдеться в повідомленні.

З метою удосконалення механізму контролю за цільовим використанням коштів грошової компенсації Державна служба у справах дітей визначена органом, відповідальним за виплату грошової компенсації, а також відповідальним за реалізацію політики щодо надання «пакунка малюка».

Читайте також: Перше «вікно життя» для покинутих немовлят відкрили на Полтавщині

Як повідомлялося, упродовж 2023 року бебі-бокси від Міністерства соціальної політики отримали понад 37,3 тис. українських родин. На реалізацію програми одноразової допомоги у натуральній або грошовій формі «пакунок малюка» в бюджеті на 2023 рік було закладено 1,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-