Речник ЗСУ Сергій Череватий увійшов до секретаріату Спілки журналістів

Речник ЗСУ Сергій Череватий увійшов до секретаріату Спілки журналістів

Укрінформ
Військовий журналіст, один з речників української армії Сергій Череватий увійшов до складу секретаріату Національної спілки журналістів України.

Про це повідомив у Фейсбуці голова НСЖУ Сергій Томіленко, передає Укрінформ.

«Щиро вітаю в команді керівництва НСЖУ авторитетного військового журналіста, одного з головних речників української армії Сергія Череватого. Дякую колегам, що сьогодні на засіданні національного правління Спілки журналістів підтримали мою пропозицію та проголосували за включення до складу секретаріату НСЖУ полковника, заступника командувача ОСУВ «Хортиця» зі стратегічних комунікацій та речника Східного угруповання ЗСУ Сергія Череватого», - написав він.

Томіленко зауважив, що від початку вторгнення Спілка журналістів одним із важливих пріоритетів визнала підтримку ЗСУ. «Торік ми суттєво підняли рівень співпраці зі Збройними силами України та Міністерством оборони, реалізовуємо журналістські збори, підтримуємо волонтерством фронт, посилюємо комунікації з військовими пресслужбами, в тому числі в питаннях акредитації», - додав голова НСЖУ.

Він зазначив, що НСЖУ втілює ініціативу «цивільні журналісти - для колег у погонах»: передали фотокамери та ноутбуки у підрозділи ЗСУ, позашляховик - для пресгрупи «Соледар» на гарячий Бахмутський напрямок.

Читайте також: Майже два роки війни: Росія скоїла 548 злочинів проти журналістів і медіа в Україні

За словами Томіленка, Череватий має низку ініціатив щодо співпраці військових і цивільних журналістів, а також залучення професійних журналістів під час мобілізації - саме до служби у пресслужбах. «Вірю, що цей крок значно посилить ефективність Спілки, допоможе налагодити кращу комунікацію між пресофіцерами та медійниками і допоможе нам разом ефективніше працювати на благо нашої країни», - написав Томіленко.

Секретаріат НСЖУ - це виконавчий робочий орган Спілки журналістів. Наразі до складу секретаріату входить 19 відомих регіональних та національних журналістів та медіаекспертів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-