НАЗК та Microsoft підготують спільні програми для публічних службовців

НАЗК та Microsoft підготують спільні програми для публічних службовців

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції досягли попередніх домовленостей з Microsoft, Школою державного управління імені Джона Кеннеді, а також зі Стенфордським університетом про підготовку спільних програм для публічних службовців України.

Про це повідомив голова НАЗК Олександр Новіков у інтерв’ю Укрінформу.

«Під час Конференції держав — учасниць Конвенції ООН проти корупції ми презентували Посібник з розбудови доброчесних та ефективних організацій, який представили десяткам країн світу», - зазначив він.

За словами Новікова, посібник схвалений двома провідними українськими школами менеджменту – Києво-Могилянською бізнес-школою та Українським католицьким університетом.

Він наголосив, що водночас цей посібник заснований на міжнародній системі управління OKR – “Objective and Key Results”, яку використовують 20 найбільших компаній світу: Apple, Microsoft, Google, Tesla, Amazon тощо.

Читайте також: Треба затвердити статус НАЗК як єдиного органу, що формує антикорупційну політику - Новіков

«Ми досягли попередніх домовленостей з Microsoft, зі Школою державного управління імені Джона Кеннеді Гарвардського університету, а також зі Стенфордським університетом про підготовку спільних програм для публічних службовців України з питань підвищення якості менеджменту, адже ми пам'ятаємо, що якісні управлінці унеможливлюють корупцію. Такого в Україні ще не робив ніхто», - поінформував очільник НАЗК.

Як повідомляв Укрінформ, фактичний рівень корупційних практик завдяки діяльності НАЗК і всіх українських антикорупційних органів, а також інших органів державної влади, зменшився з 41,5% до 17,7% упродовж 2018-2022 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-