Дружина Гринкевича звільнилася із «Львівської політехніки» - ЗМІ

Дружина Гринкевича звільнилася із «Львівської політехніки» - ЗМІ

Укрінформ
Із національного університету «Львівська політехніка» звільнилася професорка, дружина львівського підприємця Ігоря Гринкевича, підозрюваного у спробі дати хабар слідчому Державного бюро розслідувань, – Світлана Гринкевич.

Про це Радіо Свобода повідомили в університеті «Львівська політехніка», передає Укрінформ.

«Дружина львівського підприємця Ігоря Гринкевича - Світлана - написала заяву на звільнення з університету «Львівська політехніка», - йдеться в дописі.

Уточнюється, що вже підписано наказ про звільнення Світлани Гринкевич з посади професорки кафедри маркетингу та логістики.

Фото: Кафедра Міжнародних економічних відносин та маркетингу / Фейсбук

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, який пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР.

Хабар пропонувався за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Читайте також: Майно львівського бізнесмена Гринкевича арештували - ДБР

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк до восьми років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-