Міноборони - про угоду з компанією Гринкевича: Вивчаємо всі деталі «під мікроскопом»

Міноборони - про угоду з компанією Гринкевича: Вивчаємо всі деталі «під мікроскопом»

Укрінформ
Міністерство оборони «вивчає під мікроскопом» угодуіз компанією, пов’язаною із затриманим львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем, яка все ще залишається чинною.

Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив начальник управління преси та інформації Міноборони Ілларіон Павлюк, передає Укрінформ

«Для розірвання контракту мають бути підстави, ми живемо в правовій державі, тому зараз, скажімо так, ця угода під мікроскопом, тобто ми надзвичайно уважно вивчаємо всі деталі, якщо будуть виявлені найменші порушення, то, звісно, якщо будуть підстави для розірвання контракту, його буде розірвано», – повідомив Павлюк.

Він зазначив, що йдеться про угоду, яка забезпечує харчування військовослужбовців, станом на зараз за цим документом невідомо про якісь порушення.

«Заступник міністра оборони сам вчора зазначив, що станом на зараз існує один контракт на харчування, і по цьому контракту зараз ніяких порушень не виявлено. Відповідно зараз підстав розірвати його немає. Ми уважно вивчаємо все, що стосується цього контракту, і якість послуг, які надаються, і так далі», – наголосив представник Міноборони.

Читайте також: У Міноборони таки залишився один нерозірваний контракт з компанією Гринкевича

Як повідомляв Укрінформ, Міноборони розірвало договори, укладені зі львівським бізнесменом Гринкевичем.

29 грудня працівники Держбюро розслідувань затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міноборони, який пропонував $500 тисяч високопосадовцю Головного слідчого управління ДБР. Зазначається, що хабар пропонувався за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній під час розслідування кримінального провадження.

У ДБР нагадали, що кілька місяців тому Бюро порушило кримінальне провадження за фактом оборудок із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України. Компанії львівського бізнесмена виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-