В Україні розробляють проєкт з цифрового рекрутингу до ЗСУ - Федоров

В Україні розробляють проєкт з цифрового рекрутингу до ЗСУ - Федоров

Укрінформ
В Україні розробляють проєкт з цифрового рекрутингу до Збройних сил, який націлений на пошук операторів для роти ударних дронів.

Про це розповів віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Ми якраз знаходимось на фіналі цього проєкту. Пілот буде на напрямку безпілотників. Ми вже запустили кілька бета-тестувань з бригадами, коли шукаємо таргетовано пілотів-операторів для роти ударних дронів. І якраз тестуємо процес, наскільки там взагалі є зворотній зв'язок від охочих вступити до лав Збройних сил і мобілізуватися саме в роту ударних дронів", - сказав Федоров.

Він зазначив, що мета проєкту - пояснити охочим, ким вони можуть стати, якою буде зарплата, які завдання виконуватимуть, яким буде навчання тощо. "Ми будемо детально пояснювати, як саме працювати в ротах ударних дронів. Як ти можеш бути там найбільш ефективним", - підкреслив Федоров.

Він додав, що проєкт доволі складно запустити, бо необхідно перебудовувати систему.

Читайте також: Сили оборони розмістили 1847 вакансій на сайтах рекрутингових компаній

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді цього року Міністерство оборони України запустило проєкт рекрутингу до Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-