Сили оборони розмістили 1847 вакансій на сайтах рекрутингових компаній

Сили оборони розмістили 1847 вакансій на сайтах рекрутингових компаній

Укрінформ
На профільних ресурсах рекрутингових компаній наразі актуальних вакансій від Сил оборони вже 1847.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони України повідомляє у Фейсбуці.

У Міноборони зазначили, що наприкінці 2023 року міністерство уклало угоди із чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики і почали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями.

«389 підрозділів Сил безпеки й оборони України розміщують свої оголошення на профільних ресурсах. Актуальних вакансій вже - 1847», - ідеться у повідомленні.

Нині оборонне відомство співпрацює із такими платформами розміщення вакансій: Lobby X, Work.ua, robota.ua, OLX Україна

«Проєкт отримав позитивну реакцію у суспільстві і набирає обертів - люди активно відгукуються на вакансії. Маємо зараз загалом понад 17500 відгуків. Це в середньому дев'ять відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня. Так само зростає кількість вакансій від військових частин, яких стає все більше. Прогнозую, що наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку - йдеться про тисячі залучених людей. Окрема подяка компаніям-партнерам, які безкоштовно для Міноборони проводять власні інформаційні та рекламні кампанії проєкту рекрутингу», - зазначила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Окрім цього, організовано навчання для кадрових служб військових частин.

Читайте також: Для успішної реформи мобілізаційної системи потрібен аудит - керівник рекрутингової агенції

Наразі готується до запуску Агенція рекрутингу Міністерства оборони України.

У Міноборони нагадали, що рекрутинг - це паралельний процес із мобілізацією, який базується на підписанні контракту до кінця особливого періоду. При цьому, людина йде у визначену частину і на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід. Окрім того, контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді 2023 року Міністерство оборони України запустило проєкт рекрутингу до Збройних сил України.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-