Для військових та їхніх родин запрацював короткий номер гарячої лінії Міноборони

Для військових та їхніх родин запрацював короткий номер гарячої лінії Міноборони

Укрінформ
З 1 січня почала працювати лінія Міністерства оборони України для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони.

Також продовжує роботу номер гарячої лінії Міноборони 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку.

Консультування військових та членів їхніх родин щодо складних і болючих питань, реєстрацію їхніх звернень цілодобово здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру.

У Міноборони зауважили, що для них важливо надавати максимально якісні послуги та підтримку, адже йдеться про вирішення проблем захисників та захисниць.

Читайте також: Полон вбиває»: у Києві провели акцію на підтримку військовополонених

«Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу», - запевнили у міністерстві.

За новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім «Київстару», у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні розпочалося надання послуги соціального супроводу військовим та їхнім родинам на базі військових частин.

Фото: Генштаб ЗСУ, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-