Зичу не втрачати єдності: Стефанчук привітав українців з Новим роком

Зичу не втрачати єдності: Стефанчук привітав українців з Новим роком

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук привітав українців із прийдешнім Новим роком.

Відеопривітання він опублікував у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Мужній, незламний, нескорений український народе. Мужній, адже ми б’ємося за нашу свободу й за право бути вільною країною. Незламний, адже ми знаємо, за що ми боремось і знаємо, що ми не віддамо своє. Нескорений. Адже усі ми разом стоїмо за Україну", – сказав спікер українського парламенту.

Стефанчук зазначив, що українці зустрічають 2024 рік, усвідомлюючи, наскільки складним був 2023, – сповнений викликів, страждань, втрат, але водночас і здобутків. 

"Ми пережили ще один рік повномасштабної війни. Ми пережили рік обстрілів й атак, коли ворог ракетами та дронами прагнув зруйнувати нашу стійкість і забрати наше життя. Ми пережили темряву. Ми вистояли", – додав Голова ВР.

Він подякував кожному українцю, хто пліч-о-пліч стоїть за Україну, – лікарям і вчителям, комунальникам і енергетикам, журналістам і дипломатам, будівельникам і залізничникам, аграріям і інженерам, підприємцям і тим, хто створює робочі місця, волонтерам і всім, хто зараз просто робить свою справу в Україні й заради України.

"Адже наш вибір — це Україна. Я дякую всім, хто чекає на синьо-жовтий стяг. Хто поки що в окупації. Але хто точно знає, що вітатиме українських воїнів на своїй землі. І хто мріє про цей день. І я дякую нашим воїнам. Це Герої. Кожен і кожна.

Читайте також: Подружжя Зеленських привітало українців зі святом: Наш Новий рік буде таким, яким ми його хочемо

Мужні. Сильні. Безстрашні. Захисники й захисниці, які тримають оборону, звільняють українську землю, захищають свій народ і борються за вільне майбутнє. Щосекунди борються та кожна секунда — це подвиг", – додав спікер українського парламенту.

Стефанчук підкреслив, що всі українці зустрічають Новий рік з одним бажанням – якнайшвидшої Перемоги. 

"І я зичу, аби наше спільне бажання обов'язково здійснилось. Я зичу, аби кожен із нас робив усе можливе, аби її наблизити. Зичу не втрачати єдності. Єдності заради сильної, незалежної і європейської України. Із Новим роком", – підсумував Голова Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-