Смертельна ДТП у Польщі: водійці українського мікроавтобуса загрожує до восьми років

Смертельна ДТП у Польщі: водійці українського мікроавтобуса загрожує до восьми років

Ексклюзив
Укрінформ
Водійці українського мікроавтобуса, який 21 грудня потрапив у ДТП неподалік кордону з Україною, внаслідок чого загинула одна людина, а кілька були травмовані, висунуто обвинувачення у спричиненні аварії. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця поліції в Томашові Любельському (південний схід Польщі) Малгожата Павловська.

“Прокуратура висунула цій жінці обвинувачення у скоєнні ДТП, проте її не затримали. За скоєння аварії з летальними наслідками їй загрожує тюремне ув’язнення від шести місяців до восьми років”, - сказала Павловська.

За даними прокуратури, керуючи автомобілем 42-річна жінка їхала зашвидко і належним чином не спостерігала за дорожньою обстановкою. 

Їй обрано запобіжний захід у вигляді застави.

Як повідомляв Укрінформ, мікроавтобус на українській реєстрації потрапив у ДТП у четвер o 06:27 (за київським часом) на автодорозі №17 у районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною. Мікроавтобус, який їхав у напрямку кордону, вчасно не загальмував і наїхав на вантажівку Volvo, яка стояла у черзі до польсько-українського кордону в пункті пропуску “Гребенне-Рава Руська”.

Читайте також: ДТП у Туреччині: МЗС повідомляє про двох постраждалих українок

У результаті ДТП загинув 17-річний хлопець з України, восьмеро пасажирів отримали травми. Обидва водії – 42-річна українка і 30-річний водій вантажівки Volvo, який також є громадянином України, були тверезими. 

Як відомо, через протест польських перевізників на польсько-українському кордоні черги вантажівок біля пунктів пропуску розтягнулися на десятки кілометрів.

Фото: Ochotnicza Straż Pożarna Bełżec

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-