ВРП відмовилася притягнути до відповідальності суддю Печерського райсуду Києва

ВРП відмовилася притягнути до відповідальності суддю Печерського райсуду Києва

Укрінформ
Вища рада правосуддя відмовилася притягнути до дисциплінарної відповідальності суддю столичного Печерського райсуду Олега Білоцерківця.

Відповідне рішення ухвалила Перша дисциплінарна палата ВРП під час засідання 25 грудня, інформує пресслужба установи.

«Перша дисциплінарна палата вирішила відмовити у притягненні до дисциплінарної відповідальності судді Печерського районного суду міста Києва Білоцерківця Олега Анатолійовича та припинити дисциплінарне провадження», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Перша дисциплінарна палата відмовила у задоволенні заяви колишнього очільника Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка про відвід члена Першої Дисциплінарної палати ВРП Тетяни Бондаренко від розгляду дисциплінарної скарги Романа Маселка щодо дисциплінарного проступку суддів Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка і Євгена Аблова.

Водночас дисциплінарна палата ухвалила притягнути до дисциплінарної відповідальності суддю Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська Сергія Федоріщева і застосувати до нього дисциплінарне стягнення у виді попередження.

Читайте також: ВРП відсторонила до 30 січня двох суддів Київського апеляційного суду, викритих на хабарі

Як повідомляв Укрінформ, Вища рада правосуддя продовжила до 26 січня відсторонення судді Кропивницького апеляційного суду Володимира Гончара від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-