Зеленський звернувся до учасників Різдвяного молитовного сніданку

Зеленський звернувся до учасників Різдвяного молитовного сніданку

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський звернувся з вітальним словом до учасників Різдвяного молитовного сніданку у Києві, подякувавши усім, в чиїх молитвах звучить прохання про перемогу.

Відео виступу глави держави опубліковане у його Телеграм-каналі, передає Укрінформ.

«Я дякую всім, у чиїх молитвах у цей передріздвяний час звучатиме одне прохання: прохання про перемогу. Про перемогу людської душі над агресією. Про перемогу нашої єдності над будь-якими корисливими інтересами, що можуть розʼєднати. І про перемогу України – про перемогу над злом, яке прийшло на нашу землю та має бути вигнане», - сказав Зеленський.

Він зазначив, що Київ належить до тих столиць, де панує свобода і люди можуть вільно сповідувати свою віру.

«Я пишаюся всіма, хто захищає нашу свободу і, попри всю силу російського зла, доводить, що наша з вами обʼєднана сила дієвіша», - додав Президент.

Читайте також: Підсумки року від Зеленського: Ключове слово - результат

Молитовні сніданки за участю представників різних гілок влади, релігійних організацій, державних діячів, політиків, чиновників, бізнесменів є традиційними в багатьох демократичних країнах. Продовж 60 років молитовні сніданки проходять у Конгресі США, Європарламенті, в Німеччині, Норвегії та інших країнах.

Завданням таких заходів є створення можливості відкритого діалогу та розбудови дружніх відносин між представниками різних поглядів і політичних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-