В Україні відзначають День військової контррозвідки СБУ

В Україні відзначають День військової контррозвідки СБУ

Оновлено
Укрінформ
В Україні відзначають День військової контррозвідки Служби безпеки України.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у привітанні на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Виконуючи бойові завдання, військові контррозвідники СБУ відзначаються не лише сміливістю, а й винятковою винахідливістю", - зазначено у привітанні.

У СБУ підкреслили, що спецоперації контррозвідників вражають загарбників, а вся світова військова спільнота захоплюється їх майстерністю.

Читайте також: Залужний, Сирський і Умєров вручили нагороди військовим

"Вітаємо співробітників Департаменту військової контррозвідки СБУ з професійним святом! Бажаємо щоденних перемог на полі бою заради спільної Перемоги для нашої країни!", - наголосили у СБУ.

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що вклад військової контррозвідки Служби безпеки України в майбутню перемогу України - неоціненний. Про це він написав у Фейсбуці.

“18 грудня - День військової контррозвідки СБУ. Це день мужніх воїнів, які успішно протидіють ворожій агентурі. Щодня ви викриваєте та нищите терористів, диверсантів та зрадників. Щодня руйнуєте ворожі задуми дестабілізувати ситуацію”, - наголосив головнокомандувач.

За його словами, не про всі успішні операції можна сказати вголос сьогодні, але вклад контррозвідки в майбутню перемогу - неоціненний.

“Схиляю голову перед героями-контррозвідниками, які віддали життя, захищаючи Україну і її народ” ,- зауважив Залужний.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський у Телеграмі привітав контррозвідників.

"Ви - люди високої моралі і честі, патріоти Батьківщини, справжні професіонали. Нехай тільки добро і все найкраще буде у Вашому житті і житті Ваших родин. Довголіття, здоров’я, оптимізму, енергії. Нехай швидше зникнуть існуючі негаразди і настане покращення в нашому житті", - написав у Тарнавський.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Сирський у Телеграмі також привітав контррозвідників.

"Вітаю з професійним святом - Днем військової контррозвідки Служби безпеки України! Разом до перемоги!", - підкреслив Сирський.

Як повідомлялось, 18 грудня, в Україні відзначають День військової контррозвідки Служби безпеки України. Професійне свято було створене указом президента Леоніда Кравчука 1991 року. Цей департамент СБУ є функціональним підрозділом Центрального управління СБУ.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-