Активісти у США просять громадян закликати законодавців до підтримки України

Активісти у США просять громадян закликати законодавців до підтримки України

Укрінформ
Організація US Ukrainian Activists (USUA) звернулася до представників Української громади в США та небайдужих американських громадян, щоби вони закликали сенаторів і конгресменів у своїх округах ухвалити допомогу Україні якомога скоріше.

Про це розповіла в коментарі Укрінформу президентка USUA Надія Шапоринська.

«Ми розмістили заклики в соціальних мережах та звернулися до людей через різні групи, щоби вони зв’язалися зі своїми сенаторами й конгресменами та закликали їх ухвалити якомога скоріше пакет із додатковим фінансуванням, який містить підтримку України»,- зауважила очільниця USUA.

Вона зазначила, що з цією метою активісти також поширили посилання на контактну інформацію законодавців, щоби люди зв’язувалися з ними в зручний спосіб.

Крім того, Шапоринська повідомила, що під час візиту Президента України до Конгресу в вівторок організація USUA взяла учать в проведенні мітингу біля Капітолію із закликами підтримати Україну. На одному з плакатів активісти написали: «Відмова голосування за Україну дорівнює голосуванню за Путіна та голосуванню проти США».

Читайте також: Білий дім продовжує спонукати Конгрес до ухвалення пакета з підтримкою України

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Президент України Володимир Зеленський провів зустрічі в Сенаті й Палаті представників американського Конгресу. Сторони позитивно оцінили результати переговорів. Однак Зеленський зауважив, що важливішими будуть результати, ніж запевнення на словах.

У середу Спікер Палати представників США республіканець Майк Джонсон відмовився підтримати заклик лідера демократів у Сенаті щодо продовження на тиждень роботи обох палат Конгресу з метою ухвалення додаткового фінансування перед Різдвом.

Фото: USUA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-