Пес Карбон встановив рекорд України за кількістю завойованих нагород

Пес Карбон встановив рекорд України за кількістю завойованих нагород

Фото
Укрінформ
Найтитулованіший кобель німецької вівчарки чотирирічний Карбон став рекордсменом України за кількістю завойованих нагород.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, рекорд зареєстрували в Києві.

“Історія його виступів почалася давно. Перший раз він виступив в Інтеркласі, коли йому було всього 17 місяців. Нині Карбон має 35 нагород, з яких найбільша нагорода України – інтерчемпіон. Два рази він здобував титул чемпіона України та інші престижні європейські нагороди”, – розповіла власниця собаки-рекордсмена Оксана Тонкаль.

Пес Карбон встановив рекорд України за кількістю завойованих нагород / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Вона зазначила, що займається з Карбоном щодня, інколи – двічі на добу, перед чемпіонатами намагаються тренуватись якомога більше. За словами власниці, перелік усіх титулів Карбону займає більше пів аркуша, в Україні собака не пропускав жодного конкурсу, а під час виступів за кордоном завжди займав перші місця у найпрестижніших міжнародних екстер’єрних виставках. Зокрема, першу перемогу він здобув у Молдові та Румунії. Нині у списку досягнень вівчарки 35 найпрестижніших титулів, завойованих у 20 країнах світу.

Читайте також: На Закарпатті виховуватимуть собак-терапевтів для ветеранів війни

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відбулась друга церемонія нагородження службових собак, які проходять службу в органах сектору безпеки і оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-